Min köksrenovering

Min köksrenovering blev färdig igår och jag måste säga att jag är supernöjd! Jag vill därför tipsa er om den snickare som jag vände mig till. Ni kommer inte bli missnöjda om ni vänder er till honom. Han gjorde ett fantastiskt jobb och det var mycket prisvärt. Vad mer kan man begära? Jag rekommenderar honom verkligen!

Ni som följer mig vet ju att jag köpte en gammal villa i Ystad för ett halvår sedan och med gamla hus finns det alltid en hel del att göra och det här huset är på inget sätt något undantag. Jag frågade mig själv vad som var viktigast, att göra i ordning trädgården eller att renovera köket. Jag bestämde att trädgården får vänta och att en köksrenovering var prioritet nummer ett. Då kom nästa fråga, till vilken snickare i Ystad skulle jag vända mig? Jag blev rekommenderad att vända mig till just denna av en kollega till min brorsa. Det är alltid bra med rekommendationer när det kommer till till att få hjälp av hantverkare eftersom det finns väldigt många som erbjuder sina tjänster och alla är inte att lita på. Jag kontaktade honom och vi kom snabbt överens om att han skulle anlitas för min köksrenovering.

Jag hade lite idéer men ville inte att det skulle bli för dyrt så han hjälpte mig att prioritera och till slut blev det en mycket snygg lösning som jag är supernöjd med. Så här såg mitt kök ut innan renoveringen som ni ser på bilden, köket är inte speciellt stort, och på den andra bilden ser ni hur det blev när renoveringen är klar. Det blev snyggare än jag någonsin kunnat tänka mig! Jag ska inte påstå att det var helt stressfritt, för det var det inte, men denne snickare som jag anlitade gjorde ett fantastiskt arbete!