Bytte ut all el

Hallå, här har ni mig igen, er Annika i Trollhättan. Jag ser på statistiken att jag har fått många nya läsare och det gläder mig att ni tycker att det jag skriver är värt att läsa. Jag hoppas att ni i vanlig ordning tycker till och kommenterar det jag tar upp, och vänta gärna tills slutet av dagen eftersom det här är det första inlägget och jag kommer att skriva minst 10 inlägg. Nu till vad jag ska skriva om, jag har vänt mig till en elfirma

Jag ville nämligen byta ut all el i villan eftersom jag hade ojordad el i stort sett överallt utom bakom kylskåpet. Jag hörde av mig till denna elfirma och nu har jag jordad el i alla kontakter, vilket är så otroligt bra eftersom det är säkrare och väldigt mycket enklare. Jag kan utan tvekan rekommendera er att ni vänder er till denna elfirma i Trollhättan om ni vill ha en elfirma med kunniga elektriker som utför prisvärda tjänster. 

Det tog en hel dag för två elektriker att göra detta jobb. De drog kablar, stack in i en kontakt och drog ut kablarna i en annan kontakt. Det var ett riktigt pilljobb och jag förstår att de var tvingade att vara två stycken, en som matade in kablarna och en som drog ut dem i andra ändan. Under tiden var elektriciteten avstängd så det måste man tänka på, att det inte går att laga mat på flera timmar, eller tvätta eller dammsuga. Men själva jobbet blev faktiskt betydligt lättare än jag trodde, eftersom de hade exakta mått och material. De vet allting om vad som behöver göras.

Jag hoppas att ni finner detta inlägg intressant och ser fram emot nya inlägg av mig! 🙂 Rekommendera gärna min blogg vidare till era vänner och bekanta, tack!