Vår renovering

Hejsan, när vi skulle renovera vår villa i Knivsta så fick vi väldigt bra hjälp av en byggfirma som hjälpte oss med allt från att rita upp hur vi ville ha det till att faktiskt bygga allt åt oss. Vi är jättenöjda med resultatet och skulle verkligen rekommendera dem till andra som vill renovera sitt hus! Det var svårt att hitta en byggfirma för när vi började leta hittade vi i alla fall minst 25 firmor bara här i närområdet och då det finns så många att välja på är det svårt att veta vem man ska ta. Men vi kollade referenser och priser och till slut fick vi tag i en mycket bra byggfirma som hjälpte oss med allt. De ritade upp hur det skulle se ut, kom på idéer och lösningar som vi inte ens tänkt på och de gjorde ett fantastiskt jobb med att renovera huset. Så jag kan verkligen rekommendera dem!

Nu har vi fått vårt hus precis som vi ville ha det och det är fantastiskt. Vi är jättenöjda med resultatet och skulle inte haft det bättre. Det var verkligen värt all möda och vi lärde oss mycket under tiden. Så renovera ditt hus, det är roligare än du tror! 🙂 Men se till att du tar hjälp av någon firma som verkligen är bra, så glöm som sagt inte kolla referenser och begär gärna in offerter från i alla fall minsta två företag så du har någonting att jämföra med.

Kommentar från Andreas: Inlägget lämnar vissa frågor obesvarade. Var exakt i Knivsta ligger huset? Har ni något namn på byggfirman som ni anlitade? Jag skulle också vilja ha mer information om hur mycket pengar ni spenderade totalt.

Kommentar från Emma: Hej, tack för ditt feedback! Huset ligger centralt i Knivsta, klicka på länken för mer information!!!