Totalrenovering av lägenheten i Solna

Vi har flyttat till Solna och även om vi köpte lägenheten för flera månader sedan så har vi inte kunnat flytta in förrän nu. För hela lägenheten var ruskigt omodern så vi valde att satsa på en totalrenovering och vi fick mycket bra hjälp av en byggfirma som erbjuder just detta och de kan hjälpa till i Solna med omnejd. 

Jag ska inte säga att något sådant här är enkelt eller billigt men man får det man betalar för och det är totalt sett värt pengarna. Innan så hade vi bara tittat på lägenheter i Stockholm som alla var alldeles för dyra för oss och vi hade nästan gett upp hoppet när vi fick tipset av en kompis om att kolla in Solna, och det är vi mycket tacksamma för. Men även här är lägenheterna dyra och vi undrade många gånger när vi var på visningar om det verkligen var värt att betala så mycket? Vi fann den här lägenheten som var i dåligt skick och mycket nedsliten och inpyrd med cigarettrök. Den fick vi en miljon billigare än om vi hade köpt en i bättre skick och så la vi 400 000 kronor på en totalrenovering och vi tjänade därför 600 000 kronor, beroende på hur man ser på saken. 

Det tog trots allt tid att få lägenheten i bra skick och det första som behövde göras var att röksanera den. Men när det väl var gjort så var det bara att sätta igång med det andra, och vi har kunnat få lägenheten precis så som vi ville ha den och är mycket belåtna med byggfirman som hjälpte oss. Vi vill varmt rekommendera dem till er som kommer hit och läser ifall det är så att även ni är intresserade av att få hjälp med totalrenovering av era lägenheter eller villor.