Tandhygienist, Janina Gröndahl

Hej och välkomna till ett nytt inlägg här på min lilla blogg. Hur har ni det idag? Själv sitter jag nu på jobbet på min förmiddagsrast och jag äter lite frukt så att jag inte tappar energi eller blir seg. Idag kommer jag berätta om en tandhygienist på Östermalm som hjälper mig med mina tänder när jag inte riktigt har tid med att ta hand om dem själv.

Jag har, precis som alla andra gått till tandläkaren i hela mitt liv och det har vart lite jobbigt för mig då jag inte tycker om det så mycket. Jag har haft massor med problem och även haft tandställning i flera år som jag inte har mått bra av. När jag fyllde 20 år bestämde jag mig för att gå till en tandhygienist på Östermalm så att jag kunde få en bättre koll på mina tänder. Jag tycker att det är mycket bättre att gå till en privat tandhygienist på Östermalm, för det känns som att jag får mer hjälp och de är dessutom väldigt trevliga där. Jag tycker att ni borde gå till en tandhygienist om ni inte har så bra koll på era tänder, för de kan verkligen säga till er vad ni ska göra och hur ni ska ta hand om era tänder på bästa sätt. Jag kommer nu avrunda detta inlägg eftersom det är dags att jobba igen, men ni kan räkna med att jag kommer lägga ut ett ytterligare inlägg ikväll, för då har jag mer tid att skriva och jag har även en väldigt rolig sak att berätta för er. Ha det så bra så hörs vi ikväll, kram på er.