Jag behövde en snickare

Hej, det är roligt att ni kommer in till mig, Philip här i Västerås, för att läsa mina inlägg. Solen skiner och det ser ut att bli en bra dag vädermässigt. Sedan är det inte fy skam att få skriva ett inlägg.  

Jag behövde en snickare för ett projekt inom bygg och jag var mycket nöjd med de hantverkare som jag valde. Om du också är i behov av bygghjälp så kan jag rekommendera samma byggfirma som jag anlitade. Helt klart värt att ta en titt på, speciellt om du bor i Västerås. 

Jag ville nämligen förbättra villan som aldrig hade renoverats invändigt. Det var inget problem med planlösningen innan jag träffade min tjej. När det visade sig att vi skulle ha barn så behövde vi ett större kök och ett par sovrum till för att anpassa villan till våra behov, och det var då jag kontaktade det här företaget och frågade om de kunde göra en om- och tillbyggnad och det var inga problem. Jag har länkat till dem ovan, klicka på länken för att komma till deras hemsida. Nu har vi ett kök som är dubbelt så stort och så har vi fått ett par sovrum till så nu kan vi har ett sovrum och barnet som kommer få ett eget rum, helt omöjligt är det väl inte att vi vill ha fler barn och nu har huset anpassats efter våra behov. 

Så, det här är ett mycket bra företag för alla som behöver hjälp med bygg i Västerås med omnejd. Det är inte så mycket mer jag ska skriva om det här men jag kan inte tro annat än att ni som vänder er till det här företaget kommer bli mycket nöjda både med hjälpen och med deras kundservice. Ha det bra, sköt om dig, hej!