Café i Lindome

Välkomna tillbaka hit till min lilla blogg! I mitt inlägg här idag så hade jag tänkt att jag skulle ta och skriva lite om någonting som jag tror att rätt så många kommer tycka är av intresse. Det kommer nämligen att handlar om det här med café i Lindome och ett konditori i Lindome för alla er som just befinner er i Lindome med omnejd och är på jakt efter ett mysigt och trevligt café och konditori där ni kan finna riktigt goda och nybakade godsaker att äta på plats eller ta med er hem.

Kagos Bageri är namnet på det här stället som jag skulle vilja rekommendera till alla er idag och det är just dem som jag själv faktiskt de allra flesta dagarna väljer att vända mig till för att få precis den där mysiga och härliga café- och konditoriupplevelsen, om man nu kan säga så. Jag hoppas att ni förstår vad jag menar i alla fall. Det har ju varit oerhört många av er som har hört av er angående just detta och har velat veta lite mer om det här stället som jag så ofta nämner att jag går till här på bloggen. Även om jag har velat hålla det lite för mig själv för att jag tycker att det är ett så himla mysigt ställe så tänkte jag ju att jag givetvis ändå vill uppmärksamma dem på grund av hur bra dem faktiskt är. Jag tycker verkligen om Kagos Bageri hur mycket som helst och jag hoppas nu även att många av er också kommer kunna göra det! Jag rekommenderar i varje fall att ni testar på att stanna förbi Kagos Bageri ifall ni råkar ha vägarna förbi och tar en liten fika eller köper med er något gott från bageriet! Hoppas nu att ni får en fortsatt trevlig dag!