Äntligen är vårt garage färdigt

Hej

Äntligen är vårt garage färdigt, det finns plats för två bilar och gott om utrymme till att meka med bilen. Jag har önskat ett garage som jag kunnat använda till ett verkstadsrum och nu äntligen kan jag göra det. När jag köpte huset så fick jag göra kompromisser. Här var det läget som var perfekt men det fanns inget garage och det var ett minus, men ingenting som var omöjligt att åtgärda. När det kommer till att kunna få hjälp med bygg i Borås med omnejd så valde jag ett företag som en kompis tipsade mig om. Jag har byggt en del själv men det finns vissa projekt som man helst låter bli, garage är ett av dem och att bygga hus är nog det jobbigaste bygget av alla. Det företag jag anlitade hjälpte mig från start till slut och det kändes tryggt och skönt. De gör ett bra jobb på ett bra sätt, professionellt och ambitiöst. 

Jag kan verkligen rekommendera det här företaget särskilt i dessa tider när det är många trådar i olika forum på nätet som handlar om folk som blivit mycket besvikna över oseriösa hantverkare. Det är därför bra att man kan rekommenderar ett företag som verkligen är seriöst när det kommer till bygg, och jag hoppas att ni som bor i Borås ska fundera över att vända er till det här företaget. Det går att få hjälp med många olika tjänster, alltifrån renoveringar till nyproduktion och om ni vill så kan ni läsa mer om det här företaget på deras hemsida och en länk till den finns en bit här ovanför. Hoppas att det gav er någonting att läsa det här inlägget och jag kan förstås svara på era frågor om ni har några. Det är bara att skicka ett sms eller ett mejl.