Hundkurser i Mjölby

Hundkurser i Mjölby, Norrköping och Linköping med omnejd är någonting som många av mina läsare har frågat mig om jag kan ta och skriva lite mer om här på bloggen! Det var ju nämligen så att jag för inte allt för länge sedan nämnde lite kort att jag hade gått på hundkurs med mina fyrbenta vänner och därefter så var det väldigt många av er som hörde av er till mig och ville veta lite mer exakt vem det var som jag vände mig till och vem det var som höll i den hundkursen som jag hade hittat.

Företaget heter inget mindre än Lunqans Rast & Pass och jag tycker helt klart att det är dit som ni ska vända er själva ifall det nu är så att ni vill kunna få en bättre koppling, kommunikation och relation till er hund eller era hundar. Jag hittade Lunqans Rast & Pass genom en nära vän till mig som äger en så kallad problemhund och efter att jag sett hur stor skillnad det hade blivit för henne och hennes hund så bestämde mig jag helt enkelt för att jag skulle ta tag i saken och också försöka mig på en sådan här kurs. Det är ju visserligen inte så att jag själv har en problemhund, men Lunqans Rast & Pass erbjuder ju verkligen alla sorters hjälp till alla sorters hundägare och hundar. Jag tycker personligen att det redan har gjort hur mycket som helst för mig som hundägare och även då för mina hundra och att man liksom har blivit tydligare i allt det som man gör och hur man gör det. Hur som helst så kan jag varmt rekommendera att det är till just då Lunqans Rast & Pass som ni vänder er ifall det är så att ni söker en bra hundkurs i det ovannämnda områdena!

Du gillar kanske också...